‘Ons team staat altijd klaar voor een nieuwe uitdaging.’

Makkelijk


Mooie


Documenten


Maken

Team

Office Style is transparant, eerlijk, duurzaam en gericht op het ontwikkelen van oplossingen op basis van Microsoft Office. Het team van Office Style bestaat uit specialisten met jarenlange ervaring. Maak kennis met de mensen achter Office Style en het enthousiasme waarmee zij innovatieve en creatieve oplossingen bedenken en maken. Vakkundigheid, samenwerking, gedrevenheid, snelle communicatie en flexibiliteit zijn kenmerken die ons als team beschrijven.

Gerben
Allround Microsoft Office specialist

Gerben is door zijn jarenlange en brede ICT-ervaring een specialist in Microsoft Office sjablonen en add-ins bouwen. Hij heeft oog voor detail, denkt vanuit het perspectief van de gebruiker en vindt oplossingen voor de meest gecompliceerde vragen. Gerben is je eerste aanspreekpunt voor innovatieve, gebruiksvriendelijke en mooi vormgegeven sjablonen.

Hedy
Traffic manager

Hedy heeft vele jaren ervaring als bemiddelaar en senior projectleider in de culturele sector. Daarbij bracht ze de beste creatieven in contact met internationale bedrijven, magazines en communicatie- en ontwerpbureaus. Bij ons staat ze dan ook garant voor gestroomlijnde opdrachten, hoge kwaliteit en strakke levertijden.

Han
Grafisch vormgever / Word & PowerPoint specialist

Han is een mix van jarenlange ervaring en jeugdige energie. Hij onderzoekt het DNA van het bedrijf en door zijn kennis van vorm, typografie en beeld wordt elke boodschap helder en consequent. Han is de man die je huisstijl aanpakt en desgewenst meteen je old-skool drukwerk produceert en begeleidt.

Marieke
Grafisch vormgever / Office specialist

Na een modeopleiding ontdekte Marieke dat haar gevoel voor esthetiek en ontwerp fabulously was toe te passen in de grafische sector - van ontwerp tot druk. Deze couturier van Office Style zorgt met kritische blik voor een tot in de puntjes verzorgd ontwerp, van minimalistisch zwart tot felgekleurde creaties, ook op casual Friday.

Joep
Full stack software architect

Joep studeerde Operations Research/Econometrie en heeft ruime ervaring als senior simulatie engineer. Hij is onmisbaar in het hele traject van software-ontwikkeling: analyse, documentatie, architectuur, ontwerp, ontwikkelen van databases, services en front-end code. Geïnspireerd door o.a. iCloud, Spotify, Whatsapp en AirBnB, ontwerpt en ontwikkelt hij perfect functionerende apps die er stijlvol uitzien.

Gerrit
Office ontwikkelaar

Gerrit heeft jarenlange ervaring met het ontwikkelen van technisch hoogstaande software oplossingen op het gebied van Microsoft Excel en Word. Hij is expert in het ontwikkelen van krachtige software waarmee complexe gegevensstructuren aan elkaar worden gekoppeld. Geheel in de geest van Office Style staat het gebruikersgemak daarbij natuurlijk voorop.

Richard
Outlook ontwikkelaar

Richard – vormgever van websites, boeken, magazines en huisstijlen – maakt onderscheidende ontwerpen die naadloos aansluiten bij je bestaande huisstijl. Als ontwikkelaar en specialist in Outlook en Word was hij de Nederlandse pionier van e-mailsjablonen. Zijn credo: mailen alsof het gedrukt staat. Dankzij hem geef je met elke e-mail een visitekaartje af.

Agnes
Word specialist

Agnes denkt en droomt als grafisch vormgever in kleur, vorm en beeld. Haar ontwerpen voert ze tot in de perfectie uit en ze ontwerpt ook nog eens sneller dan haar schaduw. Door haar altijd frisse blik leidt elke Office Style opdracht tot verrassingen in de meest positieve zin van het woord.

Nieuwe collega?
Office specialist

Je bent bedreven in het realiseren van Office templates en eventueel ook het ontwikkelen van add-ins. Welke ervaring je ook hebt en welke ambitie je ook na streeft, we komen graag in gesprek met jou. We bieden mogelijkheden om te werken voor Office Style in dienstverband of als ZZP’er. Belangrijk is je enthousiasme, gedrevenheid en je affiniteit met grafische vormgeving.

Stuur ons een e-mail ter kennismaking

Vacatures

Front-end developer

Ben jij een front-end developer met enige ervaring? Heb je de nodige kennis van Javascript, HTML en CSS? Je kunt bij ons werken op het snijvlak van grafisch ontwerp en business efficiëncy. Wij maken Microsoft Office sjablonen waarmee gebruikers makkelijk mooie documenten kunnen maken. Hiervoor ontwikkelen wij software die intensief samenwerkt met Office applicaties Word, PowerPoint, Excel en Outlook voor zowel Windows als Mac computers. Als je ZZP’er bent vragen we je ook te reageren.

Sjablonen specialist / grafisch ontwerper

Ben je goed thuis in Office sjablonen? Heb je een achtergrond als grafisch vormgever? Dan komen we graag met je in gesprek. Je gaat nauw samenwerken met alle mensen van Office Style en hebt direct contact met onze klanten. Als ZZP’er ben je ook welkom.