Word Sjablonen
‘Bespaar zeeën van tijd met Word sjablonen en add-ins.’

Makkelijk


Mooie


Documenten


Maken

Word sjablonen en add-ins

Met Word-sjablonen in de eigen huisstijl communiceer je snel, efficiënt en in stijl. Met maatwerk add-ins voegen wij extra functies toe en halen wij voor jou het beste uit Word. Add-ins zijn op maat gemaakte ‘knoppen’ die wij aan je Word menubalk toevoegen. Met een druk op deze knoppen maak je eenvoudig een document zoals jij het wil en de grafisch vormgever het bedoeld heeft. Zo maken jij en je collega’s makkelijk en veel sneller mooie, consequent opgemaakte documenten.

Maatwerk add-ins maken wij op basis van VBA (Visual Basic for Applications) of voor Office 365 add-ins met HTML en Javascript. Beide werken perfect op Microsoft en Apple computers.

Vormgeving en ontwikkeling van Word templates

Heb je al een huisstijl? Dan werken we graag samen met jouw grafisch vormgever. Heb je slechts een idee voor een logo? We helpen je graag verder. Onze grafisch ontwerpers passen je nieuwe of bestaande huisstijl toe in Word templates. Deze maken onze Office specialisten op in de juiste stijlen, kleuren, marges, tabellen en invoervelden.

Wat kunnen onze word add-ins voor je doen?
 • Sjablonen kiezen vanuit je eigen Word-menu
 • Logo, handtekening, status, footer, etc. aan- of uitzetten
 • Makkelijk tabellen opmaken
 • Makkelijk berekeningen uitvoeren
 • Handtekening plaatsen
 • Afbeelding plaatsen vanuit een contentbibliotheek
 • Eenvoudig wisselen tussen staande en liggende pagina’s
 • Automatisch documenten maken
 • Kiezen uit meerdere talen
 • Bijzondere grafische elementen toevoegen
 • Zelf makkelijk de inhoud van templates updaten
 • Andere wensen? Wij maken het!
Hoe makkelijk kan het zijn?
Maatwerk menu

Elke mogelijke functionaliteit nemen we overzichtelijk op in je eigen Word menu. Vanuit je menu kan je bijvoorbeeld direct Word sjablonen openen, of een dossier, taal of be- drijf selecteren. Ook kun je een handtekening plaatsen, een logo aan of uit zetten, een foto vanuit een bibliotheek invoegen of een tabel opmaken. Allemaal met een paar klikken in het menu. Zo eenvoudig kan het zijn.

We leveren Word add-ins met een overzichtelijk menu dat onderdeel wordt van het lint in Word. Het menu krijgt bijvoorbeeld de naam van je bedrijf of afdeling. Vanuit het menu kan je Word sjablonen opstarten en in een invoerscherm alle informatie overzichtelijk invoeren. Kies uit het submenu de gewenste basistekst voor het maken van een brief, rapport of offerte. Vul desgewenst het document aan met tekstblokken die centraal beschikbaar zijn gesteld.

Word sjablonen Aangepast menu (lint/ribbon)
Word sjablonen: Aangepast menu (lint/ribbon)

Voeg een afbeelding toe die meteen goed opgemaakt wordt geplaatst. Maak snel een fotocollage of inspectierapport door uit een fotobibliotheek een of meer foto’s tegelijkertijd in te voegen via door ons voorgedefinieerde fotobladen. Voeg tabellen in vanuit andere programma’s en zet deze direct om in de eigen huisstijl. Update voor-gedefinieerde tabellen op een centraal punt en plaats ze waar je wilt.

Word sjablonen Afbeelding toevoegen
Word sjablonen: Afbeelding toevoegen

Selecteer bijvoorbeeld de gewenste taal van de sjablonen, de entiteit van waaruit je wilt werken, zet het logo aan of uit, voeg een handtekening in, selecteer de status van een document of geef aan dat het vertrouwelijk is. Allemaal te doen met een paar klikken in het menu. Zo eenvoudig kan het zijn.

Word sjablonen Taal selecteren; handtekening invoegen
Word sjablonen: Taal selecteren; handtekening invoegen

We hergebruiken informatie uit dossiers in Excel of leggen koppelingen met CRM of ERP pakketten. We zorgen er voor dat je gegevens niet dubbel hoeft in te voeren en dat het eenvoudig beschikbaar is. Gebruiksgemak staat voorop!

Word sjablonen Koppeling Excel, CRM e.a.
Word sjablonen: Koppeling Excel, CRM e.a.
Meer mogelijkheden

Het aantal mogelijkheden van add-ins om makkelijk mooie documenten te maken is vrijwel onbeperkt en te groot om hier weer te geven. Graag bespreken we welke functionaliteit nodig is voor jou of je organisatie. We laten in een demo zien wat mogelijk is en denken mee om sneller, makkelijker en efficiënter te werken met Microsoft Office 365.