Office Templates
‘Microsoft Office sjablonen en add-ins op maat gemaakt. Efficiënt!’

Makkelijk


Mooie


Documenten


Maken

Word sjablonen en add-ins

Met Word-sjablonen in de eigen huisstijl communiceer je snel, efficiënt en in stijl. Met maatwerk add-ins voegen wij extra functies toe en halen wij voor jou het beste uit Word. Add-ins zijn op maat gemaakte ‘knoppen’ die wij aan je Word menubalk toevoegen. Met een druk op deze knoppen maak je eenvoudig een document zoals jij het wil en de grafisch vormgever het bedoeld heeft. Zo maken jij en je collega’s makkelijk en veel sneller mooie, consequent opgemaakte documenten.

Perfecte Powerpoint sjablonen en add-ins

Office Style maakt PowerPoint-sjablonen in elke huisstijl. Door maatwerk add-ins voegen wij functies toe. Add-ins zijn onze voor jou op maat gemaakte ‘knoppen’ die wij aan je menu toevoegen. Met een druk op deze knoppen maak je zo gemakkelijk een presentatie in je eigen huisstijl, met zoveel mogelijkheden als je wilt. We voorzien je PowerPoint sjabloon van masterslides zodat jij makkelijk een nieuwe presentatie in je eigen huisstijl maakt. Met de slide- en content bibliotheek voeg je eenvoudig slides, afbeeldingen, iconen, elementen, filmpjes en animaties toe. Zo maken jij en je collega’s makkelijk en veel sneller perfect opgemaakte PowerPoint presentaties.

Excel sjablonen en add-ins

Onze vormgevers en Microsoft Office specialisten halen voor jou het beste uit Excel dat functioneel mogelijk is. Zo maken jij en je collega’s makkelijk en veel sneller een mooi, consequent uitgevoerd Excel sheet dat geschikt is om te delen en te presenteren. We denken inhoudelijk mee met hoe je berekeningen maakt en gegevens opneemt.

Alle mogelijke elementen, bijvoorbeeld data-validatie, dynamische kleurcodering en stijlen nemen we mee in je Excel sjabloon. Met maatwerk add-ins voegen wij via knoppen op je menubalk elke gewenste functie toe aan Excel. Daardoor wordt werken met Excel gemakkelijk en gebruiksvriendelijk. Precies zoals jij het wilt.

E-mail handtekening voor Microsoft en Apple

Office Style maakt sjablonen van e-mail handtekeningen in de huisstijl van jouw organisatie. De e-mail handtekeningen zijn te gebruiken voor Microsoft Outlook, Apple Mail en alle andere mailprogramma’s. We maken je e-mail sjabloon responsive, zodat het perfect werkt op alle schermen – desktop, laptop tablet en smartphone.