Outlook Sjablonen
‘Met iedere e-mail je visitekaartje afgeven.’

Makkelijk


Mooie


Documenten


Maken

E-mail handtekening voor Microsoft en Apple

Office Style maakt sjablonen van e-mail handtekeningen in de huisstijl van jouw organisatie. De e-mail handtekeningen zijn te gebruiken voor Microsoft Outlook, Apple Mail en alle andere mailprogramma’s. We maken je e-mail sjabloon responsive, zodat het perfect werkt op alle schermen – desktop, laptop tablet en smartphone.

Vormgeving en bouw van je e-mail sjabloon

Heb je al een huisstijl? Dan werken we graag samen met jouw grafisch vormgever. Heb je een idee voor een logo? We helpen je dan verder met de grafische vormgeving van je e-mail handtekening. Onze grafisch ontwerpers passen je nieuwe of bestaande huisstijl toe in het e-mail sjabloon. Deze wordt opgemaakt in de juiste stijl, kleur en marges. Inclusief de gewenste ‘clickable area’s’ voor links naar je website en social media.

Outlook add-in

Wil je de gebruiker de vrijheid geven (binnen bepaalde grenzen) om zelf de emailhandtekening samen te stellen en te onderhouden dan is een Outlook add-in de uitkomst. Door een extra functie aan Outlook toe te voegen maken we het voor de gebruiker zeer eenvoudig om een emailhandtekening aan te maken. We realiseren bijvoorbeeld bepaalde opties, invoervelden, banners en dergelijke om een emailhandtekening te personaliseren. Uiteraard blijft alles in de huisstijl.

E-mails automatisch genereren

Maak jij of je organisatie e-mailberichten op basis van opgeslagen gegevens in een database, website of applicatie? Wij zorgen ervoor dat alles automatisch en mooi in de huisstijl wordt gegenereerd en verstuurd.

Hoe makkelijk kan het zijn?
  • stuur al je e-mails in de eigen huisstijl
  • e-mails zijn volledig responsive op alle schermen/devices
  • beter herkenbaar via e-mail
  • maak een professionele indruk
  • via de ‘clickable area’s’ krijgt je website meer bezoekers
Outlook Sjablonen Voorbeeld 1
Outlook sjablonen: Voorbeeld 1
Outlook Sjablonen Voorbeeld 2
Outlook sjablonen: Voorbeeld 2
Outlook Sjablonen Voorbeeld 3
Outlook sjablonen: Voorbeeld 3
Outlook Sjablonen Voorbeeld 4
Outlook sjablonen: Voorbeeld 3