Powerpoint Sjablonen
‘Maak snel indrukwekkende presentaties in je eigen huisstijl.’

Makkelijk


Mooie


Documenten


Maken

Perfecte Powerpoint sjablonen en add-ins

Office Style maakt PowerPoint-sjablonen in elke huisstijl. Door maatwerk add-ins voegen wij functies toe. Add-ins zijn onze voor jou op maat gemaakte ‘knoppen’ die wij aan je menu toevoegen. Met een druk op deze knoppen maak je zo gemakkelijk een presentatie in je eigen huisstijl, met zoveel mogelijkheden als je wilt. We voorzien je PowerPoint sjabloon van masterslides zodat jij makkelijk een nieuwe presentatie in je eigen huisstijl maakt. Met de slide- en content bibliotheek voeg je eenvoudig slides, afbeeldingen, iconen, elementen, filmpjes en animaties toe. Zo maken jij en je collega’s makkelijk en veel sneller perfect opgemaakte PowerPoint presentaties.

Grafische vormgeving

Heb je al een huisstijl? Wij werken graag nauw samen met grafisch vormgevers om het beste te halen uit wat in PowerPoint functioneel mogelijk is. Heb je nog geen huisstijl? Onze grafisch vormgevers zorgen er samen met onze Office specialisten voor dat je met een mooi nieuw ontwerp functioneel perfecte PowerPoint presentaties kunt maken. Ben je zelf grafisch vormgever? Wij bouwen met jouw ontwerp en specificaties de perfecte PowerPoint template voor je opdrachtgever, met meer mogelijkheden dan je kunt bedenken. Zo kan je opdrachtgever zelf presentaties maken die er uitzien zoals jij het bedoeld hebt.

We maken PowerPoint add-ins op basis van VBA (Visual Basic for Applications) of voor Office 365 add-ins met HTML en Javascript. Belangrijker: het werkt altijd perfect op zowel Microsoft als Apple computers.

Wat kunnen onze Powerpoint add-ins voor jou betekenen?
Maatwerkmenu

We leveren add-ins die we overzichtelijk opnemen in je eigen PowerPoint menu. Vanuit je menu kan je bijvoorbeeld een presentatie aanmaken, slides toevoegen door te selecteren vanuit een slidebibliotheek of iconen invoegen vanuit een contentbibliotheek. Als je gegevens invoert in het invoerscherm, wordt het automatisch op meerdere pagina’s bijgewerkt.

Powerpoint Sjablonen Aangepast menu naar de wensen van de klant
Powerpoint sjablonen: Aangepast menu naar de wensen van de klant
Slidebibliotheek

Selecteer een slide vanuit een compleet ingerichte bibliotheek van beschikbare kant-en-klare slides. De slides zijn onder te verdelen in secties en sub secties zodat de gebruiker eenvoudig de gewenste slide kan vinden en toepassen. Het beheer van de slidebibliotheek vindt centraal plaats waardoor enige vorm van redactie op het beschikbaar stellen van slides kan plaatsvinden.

Contentbibliotheek

In de contentbibliotheek stellen we afbeeldingen, iconen, PowerPoint elementen en ander grafisch materiaal centraal beschikbaar om in te voegen in een slide. De contentbibliotheek stellen we in overleg samen, in overeenstemming met de werkwijze die bij jou of je organisatie past.

Powerpoint Sjablonen Eenvoudig afbeeldingen kiezen uit verschillende categorieën
Powerpoint sjablonen: Eenvoudig afbeeldingen kiezen uit verschillende categorieën
Stijlen

Stijlen zijn standaard niet beschikbaar in PowerPoint. Met onze PowerPoint add-in wordt dit mogelijk. Zo kun je bijvoorbeeld razendsnel rapportages maken met veel tekst.

Powerpoint Sjablonen Werken met stijlen in Powerpoint
Powerpoint sjablonen: Werken met stijlen in Powerpoint
Inhoudsopgave

In PowerPoint kun je niet standaard een inhoudsopgave genereren zoals in Word. Met de PowerPoint add-in gaat dit moeiteloos en in elke gewenste stijl - inclusief een link naar de betreffende slide. Ook kennen we - net zoals in Word - hoofdstukken, paragrafen en subparagrafen toe aan tekst. Wil je automatische nummering? Ook dat kan.

Powerpoint Sjablonen Inhoudsopgave in een handomdraai
Powerpoint sjablonen: Inhoudsopgave in een handomdraai
Meer mogelijkheden

Het aantal mogelijkheden van add-ins om makkelijk mooie Powerpoint presentaties te maken is vrijwel onbeperkt - te veel om hier weer te geven. Ben je op zoek naar Office specialisten die je verder helpen? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken. We laten in een demo zien wat mogelijk is en denken mee om sneller, makkelijker en efficiënter te werken met Microsoft Office 365.