Kennissessie

Kennissessie KENNISSESSIE

Office Style organiseert op regelmatige basis een kennissessie in het land. In een avond sessie van maximaal 2 uren demonstreren we wat mogelijk is. De avond is met name gericht op grafisch vormgevers. Ook ICT-professionals die hun blik willen verbreden zijn van harte welkom. De avond is volledig gratis en vrijblijvend. Elke avond starten we om 19:30 uur en eindigen om 21:30 uur. Tussendoor hebben we een pauze van 15 minuten.

Het is gebleken dat veel grafisch vormgever nog niet alle mogelijkheden van Microsoft Office kennen. Daardoor wordt veelal nog te veel vanuit een bepaald perspectief gedacht en ontworpen. Door de huisstijl op te nemen in Microsoft Office en daar functionaliteit aan toe te voegen is de huisstijl niet langer meer tweedimensionaal en statisch. Office Style wil graag grafisch vormgevers laten zien wat zoal mogelijk is. Het verbreedt de blik en geeft meer ruimte aan creativiteit, flexibiliteit en gebruikersgemak.

De onderwerpen van de agenda zijn onder andere:

 

Word-icon

Word sjablonen en het toevoegen van functionaliteit in Word.

Met onder andere invuldialogen, logoweergave aan- en uitzetten, digitale handtekening plaatsen, dynamisch volgpapier, dynamisch opbouwen van documenten en een bedrijfseigen menu in Word, plaatsen van afbeeldingen conform ontwerp en nog veel meer.

Mogelijkheden van Office 365.

Office 365 heeft het internet volledig omarmt en biedt alle voordelen om te koppelen met andere systemen en beschikbare webservices. Dat levert aangename verrassingen op.

PowerPoint sjablonen en het toevoegen van functionaliteit in PowerPoint.

Door middel van het toevoegen van een add-in voor PowerPoint wordt het voor de gebruiker heel makkelijk om mooie presentaties te maken. Denk hierbij aan het simpel invoegen van afbeeldingen samen met een passe-partout, genereren van een inhoudsopgave, voetnoten plaatsen, letterstijlen gebruiken net zoals in Word en nog veel meer.


Stand van zaken Microsoft Office voor de Mac.

Je wordt op de hoogte gebracht van de roadmap van Microsoft ten aanzien van de ontwikkeling van Microsoft Office voor de Mac. Welke voordelen biedt het als grafisch vormgever en hoe zorgt Office Style ervoor dat de gebruiker net zo gemakkelijk op een Mac als op een Windows computer met Microsoft Office werkt.

Outlook emailhandtekeningen.

Dynamisch genereren van een email. Toevoegen van extra functionaliteit zoals aanwezigheid, social media en banners.

De roadshows zijn gepland op de volgende dagen en plaatsen:

 

Amsterdam | Noord-Holland

Woensdag 13 maart 2019
Start  19:30 - 21:30

 

Rotterdam | Zuid-Holland

Woensdag 17 april 2019
Start  19:30 - 21:30

 

Utrecht | Utrecht

Woensdag 22 mei 2019
Start  19:30 - 21:30

Aanmeldingsformulier