Blog >

Tabel Invoegen

Gerben van der Heide, 10 augustus, 2017

De meest handig manier om een tabel in Word te zetten doe je als volgt.  Ga in het lint naar Invoegen en dan naar Tabel. Vervolgens zijn er meerdere meerdere opties. Je kan eenvoudig aangeven hoe groot je de tabel in eerste instantie wil hebben. Dus 3 vakken naar rechts en 5 naar onder. Dan... Read more »... Lees verder »

Het “Onderwaterteken”

Gerben van der Heide, 10 augustus, 2017

Het aan zetten van het “onderwaterteken” geeft de verborgen codes van Word weer. Zet hem aan of uit door te klikken. In het menu van Word aangegeven met de rode pijl: De voor- en nadelen van het gebruik van dit teken zijn: Voordeel: Het voordeel om de verborgen codes te zien is dat je precies... Read more »... Lees verder »

Nieuwe pagina toevoegen

Gerben van der Heide, 10 augustus, 2017

Wanneer je in een document een nieuwe pagina wil gaan toevoegen kan dat eenvoudig door het ingedrukt houden van de ‘Control’ toets en vervolgens op de Enter toets te drukken. Je krijgt dan een nieuwe pagina. De cursor staat dan bovenaan op de nieuw aangemaakte pagina.... Lees verder »

Bijwerken van paginanummers

Gerben van der Heide, 10 augustus, 2017

Wanneer het paginanummers niet juist getoond wordt dient het paginanummer bijgewerkt te worden. Dit is mogelijk om twee manieren. De eerste manier is het dubbel klikken op het paginanummer. Automatisch worden dan de headers-and-footers geactiveerd en kan je het paginanummer aanklikken. Je kan dan vervolgens met de rechter muistoets de mogelijkheid krijgen om het veld... Read more »... Lees verder »

Paginanummers invoegen

Gerben van der Heide, 10 augustus, 2017

Om een paginanummer in te voegen klik je eerst op de onderste 2 centimeter van het Word document om de headers-and-footers te activeren. Ga vervolgens met de cursor naar de plaats waar je het paginanummering wil hebben staan. Klik vervolgens op Invoegen /  Snelonderdelen en vervolgens op Veld. Wanneer je dat venster geopend hebt, staan... Read more »... Lees verder »